PRIMA PAGINA HARTA SITE
Informatiile ulterioare datei de 12.12.2018 se gasesc pe NOUL SITE


Licitatii 2018
margine

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov, prin reprezentantul sau legal, d-na LILIANA DRAGOMIR, in calitate de Director Executiv, va invita sa depuneti oferta pentru achizitionarea unei polite de tip RCA si a unei polite facultative de tip CASCO, pentru autoturismul Opel Astra J, culoare maro, an de fabricatie 2016, carburant - benzina.
In acest sens invita operatorii economici interesati sa acceseze site-ul A.J.O.F.M. Brasov, sectiunea LICITATII de unde se poate descarca anuntul de publicitate.

Valoarea estimata a achizitiei: 3000 lei fara TVA.

Termenul limita de depunere a ofertelor: 08.10.2018 ora 12.00

Conditii de participare:
Achizitionarea politelor RCA si CASCO pentru autoturismul Opel Astra aflat in proprietatea A.J.O.F.M. Brasov vor avea valabilitatea de 1 (un) an, cu incepere de la 26.10.2018.
Oferta se va publica in SEAP (Oferta conform anunt publicitar nr.xxx) anuntind postarea acesteia prin fax sau e-mail la adresa ajofm@bv.anofm.ro, pina la data de 08.10.2018 ora 12.00.
Oferta transmisa la o alta adresa sau dupa data limita de depunere nu va fi luata in considerare.
Oferta va contine doua preturi: un pret pentru polita RCA si un pret pentru polita CASCO. Nu se accepta franciza.
Autoritatea contractanta va analiza ofertele depuse si va anunta cistigatorul in scris si in SEAP prin acceptarea ofertei cistigatoare.
Plata se va efectua integral in lei, prin OP, in contul de trezorerie al companiei de asigurari desemnate castigatoare, dupa incheierea politelor de asigurare. Decontul trebuie sa fie intocmit de catre compania de asigurari desemnata castigatoare.
Anuntul a fost publicat si in SEAP la sectiunea 'Documente-Publicitate anunturi'.